Steeds meer mensen maken van hun woning een hoogstpersoonlijk project, en de tuin is daar een volwaardig deel van. Een zwembad vormt daarbij de ultieme bekroning: een geraffineerde plek voor ontspanning en gezelligheid. Hoewel het zwembad dwars door elke tijdsgeest even populair blijft, zien we een aantal duidelijke trends. Het Belgische BEAL International speelt daar perfect op in met de innovatieve pleister Mortex.

De lente is hét moment om uw droom van een buitenzwembad waar te maken. Mortex, een innoverende vochtwerende pleister aanpasbaar aan uw project, is uiterst compatibel met de nieuwe trends voor 2014. De grote nieuwigheid van het jaar, de ‘spool’, zal liefhebbers van zwembaden en spa’s verleiden met zijn alles-in-één concept.

Onder de trends voor 2014 zien we vooral een bijzondere aandacht voor het design van het zwembad. Geometrische lijnen genieten weer de voorkeur, voor een nog betere integratie in de tuin. Perfect rechtlijnige, ovale of cirkelvormige bassins die iets boven de grond uitsteken, halen het op de zwembaden met een vrijere vorm die de voorbije jaren in zwang waren.

We zien ook durf: zwembaden over verschillende niveaus, een jacuzzi die wegvalt in het decor en vervaagt in de lijnen van het zwembad, … De creativiteit van de ontwerpers en bedenkers is schier grenzeloos.

Spa en zwembad… alles-in-één

De grote nieuwigheid van 2014 is zonder twijfel het concept van de ‘spool’. Binnen één project worden de voordelen van een zwembad gecombineerd met die van een spa. Ontspanning en welzijn staan hierbij centraal, en dit tijdens alle seizoenen. De spool koppelt een kleiner zwembad aan alle functies van een spa: massage met waterstralen, bubbelbad, stroming, verwarmd water, … Het richt zich vooral op klanten die een ontspanningsruimte willen voorzien tegen een lage kost, binnen een beperkte ruimte. De afmetingen (maximum drie meter breed op vijf meter lang) maken dit tot een ideale oplossing voor kleinere buitenruimtes.

Maxispa of minizwembad, ze bieden heel het jaar lang plezier: als ontspanningsruimte dankzij de temperatuurregeling van het water; tijdens sport activiteiten, door te spelen met de weerstand van de stroming, …

Met de producten van het Mortex-assortiment geeft u uw zwembad de tint die het beste past bij de sfeer van uw interieur of tuin.

Terrassen: sober en puur design

De trends voor buitenvloeren in 2010 tonen een ommezwaai: beetje bij beetje maakt het strakke design plaats voor natuurlijkere en warmere lijnen. MORTEX COLOR komt aan deze behoeften tegemoet: het biedt een sober en puur design en speelt tegelijk met een grote waaier aan kleuren. Dankzij zijn flexibiliteit biedt het talloze mogelijke afwerkingen, wat bijvoorbeeld niet mogelijk is met beton.
Mortex onderscheidt zich eveneens door zijn zeer natuurlijke uitzicht en zijn gladde structuur, zijn garantie van duurzaamheid en bescherming en zijn optimale onderhoudgemak.
Het kan perfect worden aangebracht op zuivere oppervlakken zoals een cement- of anhydridechape, beton, een oude tegelvloer, enz. Kortom, genoeg mogelijkheden om jouw oude terras een echte facelift te geven!

Mortex en pleisterkalk: twee vliegen in één klap

MORTEX COLOR is eveneens bruikbaar voor gevels. Dankzij een aangepaste pleisterlaag is het eenvoudig jouw gevel te harmoniseren met de stijl van jouw nieuwe terras, bij een renovatie of zomaar omdat je daar zin in hebt! Dit omdat de pigmenten die beschikbaar zijn in Mortex, ook beschikbaar zijn als pleister, plamuur en verf. Een ideale oplossing voor een woning met een zeer hedendaags maar ook uniek uitzicht. Dankzij jarenlange ervaring op het vlak van algemene waterdichtheidoplossingen, legt BEAL® INTERNATIONAL steeds weer de nadruk op harmonie.

Praktische info:

Prijs:
– tussen 20 en 25 euro/m2 voor het materiaal voor een dikte van 2 à 3 mm (een mindere dikte door een andere ondergrond resulteert vanzelfsprekend in een verlaging van de prijs/m2)
– vanaf 80 – 90 euro/m2 voor de uitvoering door een vakman

Natuzzi zetels groothandel

’s Werelds bekendste meubelmerk, Natuzzi, ontwerpt meubelen en accessoires voor jouw woon-, eet-, en slaapkamer, volledig vervaardigd in Italië. Door het combineren van design, functionaliteit, materialen en kleuren zorgt Natuzzi voor harmonie bij jou thuis. En wie wil dat nu niet? Bezoek onze winkel in Denderhoutem en ervaar het zitcomfort van de zetels en salons van Natuzzi.

 

Zetels

De Rore zitmeubelen fabriceert een ruim aanbod eigen lederen en stoffen salons. Zetels die qua afwerking en afmetingen perfect op uw wensen worden afgestemd. Daarnaast zijn we verdeler van topmerken zoals Leolux, Jori, Erpo en Durlet